Over Suus Harsveld

Ik ben dus Suus. Ik ben grafisch vormgever en ik vind websites maken geweldig. Ik studeer momenteel frontend design en development aan de HVA nadat ik mijn opleiding mediavormgeving aan het Mediacollege Amsterdam heb afgerond in 2022.

Al snel binnen mijn opleiding merkte ik dat grafisch vormgeving minder voor mij was weggelegd en dat ik juist mijn energie haalde uit web development. Ik heb tijdens mijn opleiding op het MBO geleerd over webdesign en de basis van web development, en ben nu klaar om mijzelf verder te ontwikkelen daarin.

In 2020 ben ik begonnen met freelancing. Ik heb er veel plezier in en ik vind het geweldig om beginnende ondernemers te helpen met hun digitale uitstraling. Na het HBO wil ik maatwerk WordPress websites maken voor beginnende ondernemers, zodat hun digitale uitstraling nog meer aansluit bij waar ze voor staan. 

Suus Harsveld op Social Media:

Aardige woorden van aardige klanten

Gaby de WitKraamzorg Klein Geluk
Lees verder
Ben je bij Suus uitgekomen, kijk niet verder, want ze levert top werk af! Goede communicatie, erg blij met het eindresultaat!!
Jos ViehoffMode Cherilyn
Lees verder
Creatief, brutaal en verrekte goed
Esther Wattimena-MeijerKraamzorg Nonna
Lees verder
Suus had aan 1 woord genoeg, de website is precies geworden zoals ik had gehoopt. De samenwerking verliep heel gemakkelijk, ik zou Suus zeker aanbevelen!
Onur GencaliogluFysiotherapie de Heeswijkse Kampen
Lees verder
Fijn om mee te helpen. Heeft mij goed geholpen, luistert goed naar wat er gedaan moet worden. Neemt de tijd voor je om alles af te ronden. Zeker een aanrader!
Henk GrimPlatform Voetbalscouting
Lees verder
Fantastisch! Communicatie snel en weet wat zo te doen. Goed gedaan. Ik kan iedereen beloven: zal geweldig werk voor je doen. Heel erg bedankt Suus voor het geweldige werk en luister naar al mijn wensen. Ik kan maar 5 sterren geven, maar je verdient meer!
Bart SchepYOU@HERE
Lees verder
Het was geweldig, als je op zoek bent naar een goed werkende website is Suus de beste keuze. Het was een genoegen om met Suus samen te werken en ik zal in de toekomst zeker weer voor Suus kiezen.
Sten CryptoSEO ROCKET
Lees verder
Super goed en professioneel. Suus heeft een geweldig werk geleverd en ik kan haar aanbevelen voor het maken van websites
Previous
Next