Over Suus Harsveld

Ik ben dus Suus. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding Mediavormgeving en ik vind websites maken geweldig.
Daarnaast doe ik wat freelance werk. Ik doe mijn werk altijd met plezier en passie, en ik wil graag deze liefde met jullie delen.

Toen ik begon met mijn opleiding, had ik niet verwacht dat websites maken iets is wat ik zo leuk zou vinden. We begonnen met HTML/CSS en al snel leerde ik dat ik er best goed in ben. Ik kreeg het snel onder de knie en was in de eerste week al verder dan de rest van de klas. In mijn tweede jaar kozen we een expertise, en ik koos webdesign.

In de zomer van 2020 begon ik met freelancing om zo buiten school ervaring op te doen met WordPress. Al snel kreeg ik mijn eerste klant en daarna ging het heel snel. Zo snel dat ik hier een mooie toekomst van kan maken. Maar eerst.. school afmaken!

Suus Harsveld op Social Media:

Aardige woorden van aardige klanten

Gaby de WitKraamzorg Klein Geluk
Lees verder
Ben je bij Suus uitgekomen, kijk niet verder, want ze levert top werk af! Goede communicatie, erg blij met het eindresultaat!!
Jos ViehoffMode Cherilyn
Lees verder
Creatief, brutaal en verrekte goed
Esther Wattimena-MeijerKraamzorg Nonna
Lees verder
Suus had aan 1 woord genoeg, de website is precies geworden zoals ik had gehoopt. De samenwerking verliep heel gemakkelijk, ik zou Suus zeker aanbevelen!
Onur GencaliogluFysiotherapie de Heeswijkse Kampen
Lees verder
Fijn om mee te helpen. Heeft mij goed geholpen, luistert goed naar wat er gedaan moet worden. Neemt de tijd voor je om alles af te ronden. Zeker een aanrader!
Henk GrimPlatform Voetbalscouting
Lees verder
Fantastisch! Communicatie snel en weet wat zo te doen. Goed gedaan. Ik kan iedereen beloven: zal geweldig werk voor je doen. Heel erg bedankt Suus voor het geweldige werk en luister naar al mijn wensen. Ik kan maar 5 sterren geven, maar je verdient meer!
Bart SchepYOU@HERE
Lees verder
Het was geweldig, als je op zoek bent naar een goed werkende website is Suus de beste keuze. Het was een genoegen om met Suus samen te werken en ik zal in de toekomst zeker weer voor Suus kiezen.
Sten CryptoSEO ROCKET
Lees verder
Super goed en professioneel. Suus heeft een geweldig werk geleverd en ik kan haar aanbevelen voor het maken van websites
Previous
Next
Schuiven naar boven